e-mail

 
19.10.2000
på dr. dantes i dag; "torben toben" - verden i dig eller dig i verden... syret tema & ved ik helt om kæresten har ret: feministisk humor... anyway så meget grinte jeg sgu heller ik. okæy respons på hendes nye udseende. løgn i min hals... sgu fjong-total-respons på den. regnvejr, kolde fingre & bowie på cd'en... ja i 2 år har hun sgu eksisteret & det ses ik på hende... hahahahaha! døgnvagt i morgen.

20.10.2000
små ændringer & den slags. & endelig er kaliber10000 tilbage på nettet, damn de drenge ka sgu noget... bar et og andet. nåeh ik?

21.10.2000
weekend... kender du det når den kommer helt efter planen, den er ventet... faktisk havde jeg ventet på den siden jeg gik på job i fredags. et par små ændringer igen... fx datoerne i denne logbog - en fortalte mig, at der var mangel på sammenhæng mellem ugedag og dato.

25.10.2000
dagene syns bare at gå... jeg har frygtelig travlt med at være forelsket - imponerende. ja? & en dag ska jeg for alvor skrive den sang jeg tit tænker på at skrive ham. endnu er kun titlen på plads... måske derfor der står "sukkerknald" uden nogen anden grund. ellers ingenting andet end; regnvejr på en onsdag.

27.10.2000
mærk efteråret, hvisker bladene på træerne til mig & viser deres mange farver frem... har overtalt kæresten (eller har jeg?) til at tage med i ikea - måske vi ligefrem køber et hjem... hahahaha. & så er de ni muser lagt ud under 'digte'

29.10.2000
husk sommertiden er forbi... hvisker jeg med en umådelig lethed, skønt faktum var at jeg nær selv havde glemt det. søndag, blæsevejr & boller i ovnen.