e-mail

 

01.11.2000
jeg vil så gerne ha mig en træningsdragt inden det er helt for sent. løb menneske, løb!

14.11.2000
mit liv er noget jeg skriver ned: & du kan være sikker på at struktur ikke er en forudsætning for sammenhæng og sammenhæng ikke nødvendigvis er lig med struktur, så meget har jeg da allerede selv lært! alt som er skrevet på disse linier er virkeligheden som min krakelerede pupil har valgt at se den. Der synes altid - ligegyldig hvad - at være en ny valgmulighed og derfor kan enhver jo være enhver! & det abrupte... ja det abrupte er alt det både du & jeg ved burde være - men som alligevel ikke helt er... & måske er det i virkeligheden gemt mellem alle de linier, der står skrevet her. havde besøg af mor i dag - behøver jeg virkelig at fortælle dig, at jeg elsker denne kvinde? næeh?

18.11.2000
& det er jo det... jeg er jo hver en rose værd & netop derfor & netop derfor af den grund er en rose en rose en rose... & hans mund skulle die ved mit bryst & min kusse skulle åbne sin blomst & således drysser rosen alle sine kronblade ned på mit hoved. i et & alt er verden lig med hvisken gennem hvisken i det bløde morgenlys. & lovede kæresten at jeg på disse sider... lovede at jeg ville fortælle om rosen, der gemte sig bag mine krøller & nu fortæller jeg om den. fortæller om, hvordan den gemmer sig & forsigtig kommer ud til leg. så blotter jeg mine tænder i dette drilske grin... skubber nogle krøller om bag mit venstre øre & der... lige der sidder på nål en fin lille rose. & fik den af kæresten & således er vi tilbage til udgangspunktet... for ægte & for real!

20.11.2000
har føjet lidt til her & lidt til der... en god dag. jeg er smuk i dag. jeg er grådig i dag. der er kun ham & mig & hvis de skulle finde på at slette hele verden mens vi elsker... så er det helt okæy med mig. & i min kasse mellem alle minderne fandt jeg dette fra kæresten:

paris polariod:
livet er serier af bevidstheder 
- jeg tænker med et på dig -
bemærker at livet er skrøbeligt
og få ting virkelig betyder noget,
men dette gjorde

25.11.2000
tiden går... sidst var det mandag - i dag er det lørdag. i torsdags havde kæresten føsdag. snabelsutsko. skål & tillykke med fortsættelsen! nå men... målet er dette: at bryde emotionelparalysen & finde forløsningens sprog bag flimrende fragmenter af ubetinget kærlighed, der går baglæns gennem et ekko. & for min logbogs skyld - arch du lieber... nævner jeg: at med disse ord er hemmeligheden en del af sætningen. med disse ord er det uskrevne blad blevet slettet. jeg indåndede hans duft i morges til det svimlede for mig. præcist så meget elsker jeg ham!

27.11.2000
vidste du, at der er 9 skridt fra min stol foran computeren og til mit badeværelse?

29.11.2000
det siges at man ikke både kan blæse og ha mel i munden... hahahahaha men jeg skal vise dem alle sammen noget andet & forsøger at synge mens jeg har munden fuld af blod. kanon koncept... det med visdomstænder, hur?