e-mail

 
19:23

Så fat det dog!!


Så er det, at jeg rigtig gerne vil have, at en og anden forklarer mig, hvad fanden deres budkab er? For jeg er simpelt hen ikke sikker på, at jeg forstår det.

Til at begynde med så havde jeg faktisk en vis sympati for deres situation, men deres gang på gang barnagtige opførelse har simpelt hen ødelagt det.
Ærligt talt: De skulle have en røvfuld og så skulle de sendes tidligt i seng uden aftensmad og godnat hitorie.

Så fat det dog: Ungdomhuset er dødt. Faktisk vil jeg påstå, at hele ideologen bag Ungdomshuset døde for længe siden... sådan ca. 2+ årtier.


1. marts 2007, kl. 19:23|


14:26

Vægttab: 2. vejning


Det er ikke fordi kiloene ligefrem er raslet af her den senere tid. Grundet sygdom så har jeg bare ikke været flittig til at få motion, og den søde tand er også blevet forkælet en smule. Det gode er så, at vægten ikke har været opadgående. Et enkelt kilo er det blevet til i februar. Det går nedad og det går fremad.

Jeg er stadig rigtig godt tilfreds med vores kost. I det daglige spiser jeg faktisk ikke nogen af de hurtige kulhydrater og jeg synes, at vi formår at lave spændende og varierende mad alligevel.

Indtil videre er det samlet tab på 3 kg og jeg tror fortsat på det. Jeg synes tilmed, at min krop tager sig anderledes ud. Det er som kiloene flytter sig eller også er det bare synsbedrag, hvor om alting er: Jeg er ved at få min talje tilbage.


2. marts 2007, kl. 14:26|


22:00

3 ting i mit liven transportabel buddha
et honningkagehjerte
og en lille prins


4. marts 2007, kl. 22:00|


20:32

Så tag mit hjerte


I dag havde vi undervisning om hjertet og dets kredsløb. I dag overraskede jeg mig selv. I dag fik jeg en knugende fornemmelse i maven. I dag blev jeg faktisk trist. I dag savnede jeg med ét Cirkeline.

Jeg havde simpelt hen ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at dagens undervisning om hjertet og dets kredsløb skulle berøre mig så meget som tilfældet blev.

Det gjorde virkelig noget ved mig og jeg blev en smule overrasket over min reaktion. Specielt det øjeblik hvor det handlede om venstre ventrikel og dens vigtighed for systemet.

Faktisk blev jeg mere rørt af dagens undervisning end jeg er blevet i et stykke tid, selv om samtalen er faldet på spædbarnsdød. Det er drønsvært at forklare, men jeg tænker, at det skal ses i lyset af, at den slags informationer er pokkers faktuelle og at det står i skarp kontrast til alverdens »hvad-nu-hvis'er«.


5. marts 2007, kl. 20:32|


21:45

Røv og nøgler


Der er ikke en fucking skid at komme efter.
Jeg beklager. Seriøst.
Så passér bare gaden!

Løb mand, løb!


11. marts 2007, kl. 21:45|


15:15

Her går det godt


Altså det går fint som i o.k. som i tip top i orden. På den konto klager jeg ikke. Overhovedet!

Havde bare et udfald af »ingenting at berette«. Et udfald af at der bare ikke var nok timer på døgnet og jeg allerede havde brugt alle mine om fredagen.
Men altså: Her går det nu godt, så send bare flere penge!


12. marts 2007, kl. 15:15|


20:39

Starfucker


Fandens fed koncert i lørdags. Thomas H. var på toppen, han gav den gas helt ud over scenekanten og lidt fugtig kunne man sagtens blive i trussen, når han sådan vrikkede lidt.

Endnu federe var det, at Lars H.U.G var blandt publikum. Først stod han i baren og så nonchalant og aldrende ud på den lækre måde. Så stod han ved min side til sidst i koncerten og jeg kunne næsten indånde den luft han pustede ud.

Åh for pokker... elsker dig for evigt. Suk.


12. marts 2007, kl. 20:39|


11:57

Operation påskeglad 2007


Jeg håber, at du har lyst til at deltage. I år er det Pernille, der står for det.


17. marts 2007, kl. 11:57


13:30

Livet venter


Thomas H. synger til mig, jeg er alene og egentlig burde jeg foretage mig helt andre ting end tilfældet vil det lige nu. Jeg burde sidde og terpe latinske ord og jeg burde læse op på hjertets og dets kredsløb. På mandag er der fremlæggelse. På mandag er der en lille test.

Men det er på mandag og lige nu er det lørdag, og jeg lytter mens Thomas H. forsøger at fortælle mig, at »livet venter på mig/nu i dag og igen i morgen sådan er det jo/kom nu/livet venter«.

Rigtig god weekend.


17. marts 2007, kl. 13:30|


20:01

Blogtjek07


Som det er annonceret flere steder og flere gange, så er Blogtjek07 ved at takke af for denne gang. Nu skal dataen behandles og så bliver det spændende at se, hvad der kommer ud af det.

Under hele undersøgelsen har jeg haft adgang til de personlige tilkendegivelser, der er mulig at knytte til sidst i spørgsskemaet, - og det har virkelig været utroligt enestående for mig at finde ud af, hvad de forskellige bevæggrunde er for at besøge min side.

Det har givet mig et fint billede af, hvem der kigger forbi, hvorfor og hvad de kan bruge siden til. Det spænder vidt lige fra barnløshed og til tabet af Cirkeline og så selvfølgelig alt det midt imellem. Disse tilkendegivelser har også været med til at give mig en fornemmelse af, hvad jeg kunne sætte fokus på fremover.

Så tusinde tak for dit bidrag!


17. marts 2007, kl. 20:01|


10:01

Jeg er punkteret


Det nemmeste for mig er at cykle til Lyngby (bortset fra at køre i bil). Dagligt giver det 22 km i lårbasserne og er bare det hele værd, specielt hjemturen. Faktisk vil jeg gå så vidt som til at sige, at jeg er blevet helt afhængig af de der 22 km (og det er toogtyve kilometer!) - så det skal da nok blive en flad fornemmelse, når jeg vender tilbage til de sølle 7 km om dagen.

Desværre skete der imidlertidig det meget bedrøvelige, at jeg i fredags var punkteret ude på skolen. Nu har jeg så en punkteret cykel og da omstændighederne gjorde, at jeg først kunne hente min cykel i går aftes, så betyder det, at jeg i hvert fald ikke skal regne med, at jeg kommer til at cykle de første af ugens dage.

Jeg er en dovenlas. Måske. Jeg gider bare ikke selv lappe den og jeg vil også frygtelig gerne, at det bliver gjort ordentligt - så jeg betaler mig fra det og forhåbentlig bærer min cykelmand over med mig og fikser dækket i et snuptag.

Jeg krydser fingre.


18. marts 2007, kl. 10:01|


21:06

Mandag og lækkersulten


Cyklen er lappet og klar til i morgen, så håber jeg bare, at vejret arter sig ellers vanker der!!

Skulle fremlægge om hjertes 4 hjerteklapper i anatomi i dag. Det gik egentlig o.k., men måtte starte fremlæggelsen med at fortælle kort om Cirkeline. Havde brug for at få det på plads, mest fordi det har fyldt så pokkers meget de her skoledage.

Gustav fik feber natten til torsdag, det fortsatte fredag og lørdag blev det erstattet af udslæt. Vi har været hos lægen i dag: Nældefeber! Han er nu på toppen, så han bliver sendt afsted i vuggestue i morgen. Der er krudt, der skal brændes af!

De sidste par dage har han rendt rundt med en ordentlig drenge-bule lidt midt i panden. Det gjorde herrenas, da han fik den. Uden tvivl.

Er på udkig efter en fin vindjakke til Gustav i str. 92, måske du har en til salg?


19. marts 2007, kl. 21:06|


21-03 19:44

Her er Per...


Jeg krybber til korset og tilstår: Ham der Postmand Per er altså ALT for anvanceret til mig. Jeg forstår simpelt hen ingenting.

I et af afsnittene skal Postmand Per have frokost i det grønne, han lægger sin madpakke og sine bilnøgler fra sig og siger til sig selv: »Nu må bilnøglerne ikke blive væk.«

Jeg sidder bare og stirrer på skærmen og tænker, hvad fanden er problemet med de skide bilnøgler? Jeg fanger slet ikke, at det er jo hele pointen.

På det her tidspunkt sidder de fleste børn sikkert helt ude på stolesæddet (for de har set afsnittet mange gange før og de fangede helt sikkert den med bilnøglerne før mig) og råber: »Pas nu på Postmand Per!« For selvfølgelig bliver nøglerne væk; en høne kommer og tager dem!

Der er også afsnittet, hvor Postmand Per har fødselsdag og alle i Grønnedal ved det og ønsker ham tillykke, men de vil ikke sige, hvor de ved det fra… andet end at han jo er en berømt postmand.

Allerede her havde Ulrik lugte lunten - men jeg sidder bare og tænker, hvor fanden ved de det dog fra og jeg havde ikke (overhovedet!) tænkt på, at det kunne have stået i avisen.

Heldigvis fatter Gunnar-drengen lige så lidt som sin moar!


21. marts 2007, kl. 19:44|


25-03 22:22

Så gik der tid med det


Foråret er kommet og det er vist i mere end 1 forstand sådan på den frække måde. Pludselig gik det op for én, at der var gået alt for meget far, mor og barn i lortet. Der blev rettet bod. For satan der blev rettet bod.

I need la la la la la la
I need ooh la la la la
I need la la la la la la
I need ooh la la la la!


25. marts 2007, kl. 22:22|


27-03 20:35

Er du sart?


Er det mon et godt eller skidt tegn, at jeg - her efter jeg er blevet mor - tilsyneladende ikke længere er sart. På ingen måde. Overhovedet.

Pludselig ser jeg mig selv tørre 11-taller væk fra under Gunnar-drengens næse med min bare hånd, da jeg ikke lige havde serviet i nærheden og bare ikke kunne overskue at afkom pludselig slikkede 11-tallerne i sig.

Det er da ikke unormalt, vel?


27. marts 2007, kl. 20:35|


28-03 11:35

199 kr.


Der stod de og smilede til mig. 199 kr. og 9 cm hæl lokkede de med. Hvordan kunne jeg sige nej?Så nu er jeg klar til fredagens koncert i Vega og sommeren generelt. Bare kom Anton, hvis du tørklæde!


28. marts 2007, kl. 11:35|