e-mail

 
01-06 11:37

Snart er der afgang


Lørdag vågner vi sikkert tidligt, så skal vi spise morgenmad og hygge. Herefter bliver Gustav afleveret hos Pernille til overnatning og så går turen til Hotel Faaborg Fjord.

Gustav har sovet ude før (hos mine forældre), men alligevel bliver det spændende at se, hvordan det spænder an. Jeg kan ikke forestille mig andet end at det kommer til at gå rigtigt godt. Faktisk er det lidt som om han skal på koloni og jeg har sommerfugle i maven.


1. juni 2007, kl. 11:37|


04-06 20:55

Sikke en fest


Jeg blev sgu stiv. Ikke pattestiv, men bare stiv og glad og festlig og for pokker hvor de der G&T's bare smagte fortryllende godt. Det var en dejlig weekend og en dejlig fest. Det var godt at komme lidt væk hjemmefra, for det gav bl.a. mulighed for kinky hotelværelses-sex.

Gustav havde det som blommen i 8 æg og havde dårligt tid til at hilse på, da vi hentede ham.

I dag havde mig og min lille »Gunnar-dreng« en velfortjent hjemmedag med masser af mor-barn hygge. Uh, det gjorde godt.


4. juni 2007, kl. 20:55|


04-06 21:33

Noget underligt noget


Jeg lider af høfeber og har i mange år taget Teldanex. Receptpligtig medicin og klart det eneste, der virkede for mig. Så blev produktet taget af markedet fordi det kunne give ret alvorlige hjerteproblemer. Siden da har det ikke været mig muligt at finde et præparat, der virkningsmæssigt har kunne måle sig med Teldanex

Nu er fokus så rettet mod Yasmin p-pillerne. Pokkers også. Dem tager jeg også - og det er faktisk de eneste p-piller, jeg har været rigtig glad for. Hvad gør jeg så nu? Først og fremmest tager jeg vist en snak med lægen, ligesom jeg også lytter lidt med på sladderen på arbejdet og så må jeg tage stilling.

Men det er sgu da noget underligt noget. Bliver sgu næsten sådan lidt småparanoid… når de sådan fjerner det eneste, der virker for mig. Suk.


4. juni 2007, kl. 21:33|


05-06 12:49

Pletskud


Pernille havde jo slæbt »Gunnar-drengen« med hjem til »Ham den Smukke« og det resulterede i nogle helt fantastiske billeder. Jeg har godt nok kun set et enkelt, men kan næsten ikke forestille mig andet end at resten har samme kvalitet.


5. juni 2007, kl. 12:49|


06-06 21:29

Småfed og blødende


Det var ellers tid for en vægtstatus, men dennes måneds vejning falder samtidig med menstruationen og det betyder bare altid minimum 2 kg oven i hatten.

Total lorte aftale.


6. juni 2007, kl. 21:29|


07-06 19:35

Sov så!


Barn ligger i sengen og holder galehus. Han brokker sig, kaster sine ting ud af sengen og brokker sig endnu mere; for så mangler de jo i sengen og faktisk så lugter han også en lille smule af lort.

Barn har rendt rundt uden ble og slået løs på samtlige af husstandens ting, da han pludselig udbryder »hov!« på den der måde, at man som forældre bare ved, at det er nu, at man skal se efter barn. Der sad noget på plastikhammeren og ved første øjekast lignede det en mast rosin. Ved andet øjekast kunne jeg så konstatere, at det var fæces. En hurtigt kig ind i stuen og således kunne jeg med tredje øjekast se, at der søreme var lort på gulvet og adskillige tissetåre.

Det er simpelt hen straffen for at lade barn trisse rundt uden ble på, fordi man er af den overbevisning, at det barn har rigtigt godt af at få luftet måsen. Den overbevisning har jeg nu stadig - også her efter optørring af lort, der selvfølgelig skulle havne mellem gulvbrædderne - men må nok samtidig erkende, at den overbevisning er bedst, når barn IKKE har fortærret en halv vandmelon og et ordentlig bæger med rosiner og en liter saftevand.

Mens jeg ligger på alle 4 på gulvet og skraber lort op fra mellem gulvbrædderne - og inden jeg får set barn ordentlig efter i numsen - så kravler han op i sofaen. Så nu er betrækket sent til vask, men inden da nåede barn også lige at ligge hovedet på lige præcis den plet, hvor hans numse 30 sekunder forinden havde siddet på og ja nu lugter han så en lille smule af lort. Mest fordi jeg ikke lige kunne overskue at sende overtræt barn i bad 2 minutter før sengetid. Der blev hurtigt vasket med en klud og så må afkom med en tur i bad i morgen tidig.

Det er godt, at vi skifter sengetøj om fredagen.


7. juni 2007, kl. 19:35|


08-06 19:52

Så er der dømt fredag


Sengetøjet er skiftet. Barn kom i bad i morges, gulvet er vasket endnu en gang og sofaens betræk hænger til tørre.

Jeg ved ikke med dig, men om ca. 40 minutter ligger jeg mig til at fede den på sofaen med lidt mundgodt og glor Kevin Costner i tossekassen. Total tøsefilm og jeg kan lige holde det ud.


8. juni 2007, kl. 19:52|


09-06 12:15

Det var nemt


Pas til barn er lavet. Billedet blev taget hos fotohandleren i går og billedet viser grådopløst dreng med sur mund, men godkendt blev det. Vi var der på pletten kl. 10 åbningstid i dag, kom til med det samme og var tilbage på cyklen 10 minutter senere.

Så nu er Gustav også klar til turen til Sicilien om små 3 uger. Vi mangler sådan set bare at få lidt styr på tilbehøret. At jeg så rejser fra en varme til en anden - ja se det er lidt af bedrift. For jeg hader varmen, som i VIRKELIG SERIØST HADER VARMEN, men stranden ligger lige nedenfor og der er aircon i lejligheden. Jeg forestiller mig, at det nok skal gå.

Forhåbentlig bliver det rigtig godt for min høfeber, for som det er nu - så er der bare intet antihistamin, der hjælper og jeg må tilstå, at jeg efterhånden er en smule desperat. Faktisk er jeg efterhånden blev proppet med så mange forskellige slags præparater, at det dårligt er forsvarligt, at jeg færdes på gåben i trafikken.


9. juni 2007, kl. 12:15|


15-06 08:10

Brand i gaden


Eller det er måske så meget sagt og en tand for festligt, men i hvert fald brand i en åben papcontainer i gården. Sikke et bål.

En og anden har stået med hovedet ud af vinduet og røget en smøg og efter noget tid med ulmeri, så stod flammerne ganske høje. Faktisk helt her op til 1. sal og jeg må ærligt tilstå, at jeg blev en smule bekymret, da jeg skulle lukke vinduerne i soveværelset og bare mærkede varmen.

Tankerne er mange. Der stod jeg i trusse og bh, mit barn var kun iført en ble, - og jeg spekulerede som en sindssygt over, hvad jeg skulle redde. Hvad mere end mit barn kunne jeg tromle ned af trapperne med?!

Så galt gik det heldigvis ikke. Brandmændene fik det slukket og huset står her stadigt, men det gør vores netforbindelse altså ikke og det lader til, at vi nok skal vente helt til den 22. juni før der sker noget. Hvilket jeg godt synes, er at trække den lige længe nok.

Hjemmesider og e-mail er flyttet til en ekstern serve med forbindelse og så må vi bare nøjes med at tjekke mail og opdatere via arbejde. Det går nok alligevel - det kan ligefrem være, at vi lærer hinanden at kende. Hubba-hubba!!


15. juni 2007, kl. 08:10|


18-06 10:36

Uden forbindelse


Nå man sådan er uden forbindelse, så sker det, at man pludselig får en rigtig god (men bestemt også ganske omfattende) idé.

Således er vi gået i gang med at ordne lidt i lejligheden, Entreen blev færdig i går (vi undlader nok så fornuftigt at gøre andet ved lejlighedens træværk end at give det en ordentlig omgang grundrens) og er nu malet. Der er samtidig blevet muget ud og indtrykket, når man sådan kommer ind ad hoveddøren ganske pænt.

Planen er så, at stuen og soveværelset skal have samme tur. Køkken og bad kan klare sig med en afvaskning. Faktisk håber vi, at soveværelset er så pænt, at det ikke trænger til maling - for vi ønsker nemlig (hurtigst muligt dvs. kommende weekend) at gå i gang med opbygningen af en hems. Denne hems skal så fungere som soveplads for mand og kone mens barn får "underetagen" til fri afbenyttelse.


18. juni 2007, kl. 10:36|


19-06 08:41

Mon engle bor i skyerne?


I øjeblikket mærker jeg en hel særlig sårbarhed i forhold til Cirkeline. Jeg har prøvet det før, men den erkendelse gør bestemt ikke sårbarheden mindre.

Måske skyldes det tidspunktet. Lige straks - fordi tiden altid suser afsted - er det 3 år for hendes fødsel og død. Denne bevidsthed føder en vis skrøbelighed. Tårerne er aldrig langt væk og det er så svært for mig at se på billederne af hende. Paradoksalt synes det tilmed også at være, for lige så svært det er for mig, lige så meget drager det mig og jeg ønsker bare at bladre i fotoalbummet, kysse billederne og se den lille videofilm med hende. Lytte til hendes knirken.

Knuden i maven, klumpen i halsen, følelserne uden på tøjet. Intet er konstant. Til gengæld er jeg glad for, at dette nærværende fravær kunne presser sig på i korte øjeblikke, for ellers var jeg blevet sindssyg.


19. juni 2007, kl. 08:41|


21-06 09:35

Tumlingbarn


Gustav går under betegnelsen tumlingebarn. Han har alderen til det og tro mig han opfører sig også sådan: En mini-teenager på fuld fart og med humørsvingninger, der er værre end mine både før, efter og under menstruationen.

Der er ikke langt fra gråd til latter og vice versa. Det ene øjeblik kan han sidde lige så stille og lege - for staks det næste øjeblik at kaste med tingene i vrede, frustration og hysteri.

Der sker helt ubeskrivelig mange ting med ham i øjeblikket. Det kan være svært at følge med her på sidelinen og hvordan må det så ikke være at befinde sig i dette lille menneskes krop?

I en lang periode spiste Gustav ingenting til aftensmad og vågnede som følge deraf tidligt næste morgen, skide sulten og skide sur. Det var lige så vi fik grå hår på hovedet og havde i et par dage talt lidt om, hvad vi kunne og skulle stille op.

Så tog vi børneforældrenes bibel frem og bagefter kunne vi atter trække vejret. Det er bare en fase, det går over og børn spiser når de er sultne. Det viste vi egentlig godt, men det er nu altid rart at få det bekræftet, - og ja der gik heller ikke mere end 1 dag efter vi havde læst bogen og bare ladet Gustav styre tingene på sin måde, så begyndte Gustav atter at spise aftensmad og sove væsentlig længere om morgenen og slet ikke være sur, når han endelig vågner.

Der er knald på. Der er knald på tumlingebarnet og der er knald på tumlingebarnets forældre og ens puls er ofte på over 100.


21. juni 2007, kl. 09:35|


22-06 21:24

En god en af slagsen


Nå men her sidder jeg... i køkkenet. For barn sover i sin seng... i stuen og mand er ved at ordne på vores hems... i soveværelset.
Jeg har ondt i røven (burde have fundet en bedre stol at sidde på), er træt og gad bare godt se en ordentlig aktionfilm

Nå men gårdagens optur - egentlig underligt at jeg ikke nærmest snublede i begejstring for at fortælle det i går - er, at jeg rent faktisk kunne få et par bukser op over røven og lukke dem... og det helt uden at de sprang i syningerne.

Bukserne er fra min tid før de mange (2!) graviditeter. De var den gang (tilbage i starten af 2004) lidt store i det, men nu sidder de som de skal og jeg er en frygtelig glad kvinde.

Og dermed kom der også lidt vægtstatus. Egentlig har vægten ikke flyttet sig siden sidst, men det har fedtet og jeg har helt sikkert fået min talje tilbage. Lige som jeg også føler mig lettere og slankere. Der er stadig 5 kg til første delmål, men jeg har jo også resten af året til at nå det i.

Weekenden er skudt i gang. Hav en god en af slagsen!


22. juni 2007, kl. 21:24|


24-06 09:06

Højdeskræk


Det er fandeme noget lort at opdage, at man har højdeskræk, når først hemsen er en realitet.


24. juni 2007, kl. 09:06|


24-06 13:34

1 stk. hems klar til brug


I går aftes blev vores hems færdig, hold da helt fast hvor ser det altså godt ud og taget i betragtning at manden gjorde det helt alene – så må det siges, at være ikke mindre end et mesterværk.

Så første nat på hemsen var natten til i dag og der er rigeligt med plads der på 1. sal på 1. sal. Jeg kan sidde oprejst, manden må bøje hovedet – men ellers er der masser af plads til alle sider. Under hemsen kan jeg stå oprejst (dvs. små 165 cm er der op til bunden af hemsen og vel ca. 2 meter i alt fra toppen af madrassen) er der op og der er kommet massere af plads til Gustav.

I dag – mens Gustav og mormor er i Tivoli – har vi så malet sidestykkerne på hemsen, resten af hemsen skal stå med det rå træ og vi har talt om værelsets øvrige indretning. Det ender faktisk op med at blive et helt godt og funktionelt værelse.

Højdeskrækken er ikke så alvorlig, - om end jeg blev en smule stakåndet og pulsen (for et kort øjeblik) steg, da jeg sad der oppe og kiggede ned fra 1. sal på 1. sal. Jeg kan da både komme op og ned uden hjælp. Nu mangler vi bare en ordentlig trappestige.

Tilbage er der (blot!) at male stuen, hvilket må vente til vi er kommet hjem fra Sicilien og således vil lejligheden været shinet op og vi kan atter holde ud at bo her i et par år.


24. juni 2007, kl. 13:34|


26-06 20:11

En bil jeg ikke vil eje


I dag på vej hjem fra job trak jeg cyklen noget af vejen og ser så denne velklædte og høje mand kravle ind i en Suzuki Wagon R.

Farverne på sæderne i bilen var jævnt fesen, men passede underligt nok til mandens slips. Så sætter han den i bakgear og så var det, at jeg mildest talt pissede i bukserne (2 fødsler og manglende knibeøvleser gør noget ved inkontinensen) af grin.

Den lød fuldstændig som »Gunnar-drengens« postmand Per-legetøjsbil med fremdrift.


26. juni 2007, kl. 20:11|


27-06 20:22

Vi er stadig i gang


I skrivende stund mens regnen vælter ned udenfor, så er manden ved at bygge trappen til hemsen. Vi er slet ikke færdige, der mangler lister og andre små finurligheder og så mangler stuen (men det sidste må vente til efter ferien) - men indtil da kan I da godt lige få lov til at se det forløbige resultat.
27. juni 2007, kl. 20:22|


28-06 12:25

Løse ender


Ja løse ender er der altid mange af, når man pludselig står med det ene ben ud af døren med sin flybillet i hånden. Så forsøger jeg med tjeklister og ender op med at lave flere forskellige og så er jeg lige vidt og lige forvirret. Skide godt gået, Frederikke!

Nå men soveværelset er snart ved at være færdigt. Der mangler nogle lister og andre småting. Stigen kom på plads i går og det tager form og bliver rigtigt godt og funktionelt.

Så gælder det bare om at vaske de sidste maskiner, gøre de sidste indkøb og pakke taskerne. Derudover vil jeg gerne nå en ordentlig opdatering på Gustavs side - men der er endnu et par dage til afgang og jeg er fortrøstningsfuld: Jeg vil holde den kørende og hovedet oven vande, så kan jeg altid kapitulere i flyveren.


28. juni 2007, kl. 12:25|