e-mail

 

02.01.2001

& vi fik knaldet os ind i det nye år. det nye årtusinde er begyndt & det er begyndt med ham

03.01.2001

mon den første uge af et nyt år kan afspejle de resterende 52. hur? i så fald er der en grund til, at jeg fra radioen i morges kunne høre "she likes me for me". & så er der ikke mere, at sige om den sag!

4.01.2001

kan godt nok være et anstrengende arbejde, at skulle finde ud af hvad der dur - altså til at komme ned i flyttekasserne. faktisk er det næsten uoverskueligt. specielt med tanke på alle de 'uundværlige' fund jeg konstant synes at gøre i den ene antikvitetsforretning efter den anden. nå men jeg nægter at have travlt. nægter! alting bliver alligevel altid anderledes & det sker i overensstemmelse med denne ubetinget ja-følelse jeg har indeni. 

puha synes da at dagen kom til, at fylde mere end mit reelle udgangspunkt. måske jeg bare ville kompensere for den manglende lyst til, at skrive en længere tekst; hvad enten vi taler om sex eller ej.

åh livet er da at pille sig selv dybt & inderligt i navlen. ja? talt telefon med bedstevennen i hele verden... aj aj aj - han kan bare være ligeså håbløs kussede som mig. skål & tillykke for det! & så er det tid for en mail eller to. åh, at beskæftige mig med intetsigende ting og ikke føre nogen til ende!

5.01.2001

& med et blik på den forgangne uge kan jeg så overhovedet sige noget om det kommende år? visse mennesker vil uden tvivl gentage de samme gamle mønstre. & i stedet for, at vågne som dagen forbryder sig på ny, strække sig og hviske kælent; nu har jeg 24 nye timer til min rådighed. så vil de søvndrukne tumle ud af sengen og snerre; hej vanebestemte energi. & det synes mig så ufattelig trist - på den anden side måske de ikke ønsker det anderledes? måske bare en helvedes masse meget mere. for mit eget vedkommende er det slet ikke til diskussion: dette nye årtusinde vil for mig være lige så foranderligt som det forgående. ja & nej er aldrig det samme hver gang. & faktisk skal jeg ende op med, at blive en overraskelse... ikke mindst for mig selv!

buddha sagde:
ingen tilstande er permanente
ingen tilstande er stabile
intet er selv

10.01.2001

en dag inden længe, når der er ro på det som der nu en gang skal være ro på. når væggene er blevet malet, når 'den lykkelige familie' er blevet hængt op & vores fælles navneskilt på døren fortæller omverden, at her bliver drøm til virkelighed... da vil jeg skrive de mange erotiske noveller færdig, som alle ligger & venter på mine sidste rester af fantasi. 

i går kom månen på besøg & den var hverken iført boxershorts eller et oplagt smil. i stedet skulle dens silhuet vise sig, at være min dyrebare veninde fra en anden tid. et år er gået siden sidst - meget vand under broen. ikke mindst! & vores hjerters slag faldt i rytme & på nul komma nul havde vi lukket hullet & det var som om, at der aldrig havde været tiden mellem før & nu. elsker hende!

& tankerne har været mange i dag. måske for mange. er næsten for træt til flere ord. nogle er sikkert glemt & andre vil forevig bevare deres skønhed ved aldrig, at se dagens lys. hvem ved? & når det kommer til den lille prins i mit liv så kunne jeg vræle alene ved tanken på, at han faktisk kender mig bedre end de fleste (& han ved det). & til mig skrev han:

"& du kontrollerer dit liv så meget, at det ind imellem er ved at gøre dig åndssvag... & de få pusterum, du får, er når du får lov at fortrænge det et lille øjeblik"

11.01.2001

i dag skrev jeg brev til en meget vigtig pige i mit liv. åh, dette barn er mit spejl. har fundet den lange kjole frem & skoene er pudset. i morgen er der personalefest & jeg tror jeg skal danse med dem alle sammen (i kæde, måske?). ved dog, at jeg skal holde talen. muhahahaha at de tør! & så er der kvinden - åh jeg elsker hende & mon hun tror mig, når jeg stille i natten hvisker til hende, at alting altid bliver anderledes. det lover jeg hende. & om jeg kunne gav jeg hende månen uden at flytte den. 

12.01.2001

en & anden besluttede sig for, at lukke for vandet. hvorfor får jeg aldrig noget at vide? nyt design. smart. hur?

14.01.2001

hvorfor er søndag altid den dag, hvor man (læses jeg) er allermest liderlig, allermest forfrossen & allermest doven? (kombinationen bliver, at ligge under dynen i sengen iført uldsokker & det oplagte smil mens jeg masturberer til tidens musik). 

faktisk er der tusinde ting jeg burde nå & hvis jeg virkelig anstrenger mig & forsøgsvis står på tær - så kan jeg oss nå det hele. næsten! for der er oss alt det jeg pr. princip nægter, at nå & da er det, at jeg trækker opgiven på mine skuldre & piver efter kæresten: hjælp mig! åh, at vær kvinde & ganske hjælpeløs... altså på en søndag!

nå men... der er oss noget helt andet, der skal nås. det skal være året, hvor jeg gør op med hvem & hvad der dur. & jeg vil melde ud & jeg vil hverken forklare, undskylde eller argumentere - jeg vil bare erkende, at sån er tingene oss. livet er foranderligt, oss om søndagen!

kravler hen over gulvet, spinder & lader mine grønne øjne fange en nullermand. mon jeg kan vær lisså sexet med en støvsuger i hånden? tænker jeg & tænker så ikke mer over det. altså på denne søndag! der er en tid til alt & jeg nægter, at blive lullet i søvn af borgerskabets kvalmende ritualer. så fremover vil der kun blive støvsuget om mandagen efter kl.: 23. så er det sagt!

17.01.2001

af to former for vanvid vælger jeg den smertefrieste. og han stænker mig til med sit spyt så jeg kan blive til mudder & ikke længere den udtørret jord. dejlig aften. velegnet. lover meget. hans nøgne krop ophidser mig. at jeg for en stund har forladt den skrevne erotik, betyder ikke forræderi. ingen skal anklage mig for ikke at have boret kniven helt ind til den nøgne krop. men oss jeg er et menneske, der omsider er kørt træt & hvad kalder man (jeg) den træthed som er endnu frygteligere end den skrevne erotik, der allerede findes? det skal være en glædespause & gid de sultne må tilgive mig den!

20.01.2001

en god dag. smiler igen. oppe når jeg er nede. nede når jeg er oppe. lige meget hvad. elsker ham. weekend. vægge skal males. kasser skal pakkes. plads til det hele. meget at nå & endnu mere at se frem til. her & nu. 

18.01.2001

jeg skal lige til at kysse dig, men du vender dig bort. måske du ikke betror dine læber til et latrin?

21.01.2001

tøjvask. oprydning. forberedelserne er i gang. snart skal vi være denne lille helhed. lyder sgu som en dosmerseddel. & måske er glædespausen forbi. i hvert fald blev det tid til en gynækologisk undersøgelse. & hvem ved måske endnu et par af mine fantasier snart vil se dagens lys? denne plet på puden af sved fra hans armhule, minder mig om duften af hans krop.

23.01.2001

må det være mig tilladt at bemærke: at jeg er en prinsesse & at jeg ikke blot er smuk som en drøm. jeg er smuk som virkeligheden & tænk dig, at smukkere kan en eventyrprinsesse ikke være. jeg er lykkelig nu. usædvanlig er dagen & det er nu vi skal elske, danse & synge en spinkel melodi. er det mon os eller jorden, der sitrer? & når jeg ser et honningkagehjerte, så tænker jeg altid på kæresten & bliver lidt stærkere!

24.01.2001

i dag praktiserer jeg koan-meditation (paradoksale gåder i zen-læren; spørgsmål uden begrebsmæssige løsninger):

form er tom; tomhed er form. 
tomhed er intet andet end form; 
form er heller ikke andet end tomhed!

& kæresten er på fyn. iført slips, røde sko & sit charmerende smil. i morgen, klukker jeg, kommer han hjem. åh, den kærlighed tror jeg besvimer af lykke. i nat når jeg er nøgen under dynen, vil jeg masturbere & slippe den sidste rest af dagen fri. 

hvordan lyder én hånd, der klapper?

25.01.2001

i dag fik jeg postkort fra kæresten. på den ene side var der et billede af broen. sikke en attraktion. har dog været på den et par gange i mit liv. årsagen dertil er underordnet. blot behøver du at vide, at det kom til at betyde en helvedes masse meget mere for mig. tilbage til postkortet. på den anden side... var der kys & kærlighed. & hva' mere kan en rose, en prinsesse, en buddhalignende kvinde reelt ønske sig. hur? nå men... i dag kommer mor & giver et nap i lejligheden. tænk dig, at der kan være så meget, at se til. jeg undres til stadighed. & uden varsel er det som om, at jeg fortsætter gårdagens meditation. i dag kiggede jeg på de nymalede vægge. så spurgte jeg mig selv: "hva' er det?" & pludselig opdagede jeg farven hvid. se det er oplysning. smukt! 

mens sana in corpore sano!

søndag den 28.01.2001

vis mig lyden af én hånd, hvisker jeg kælent & smiler til kæresten. mærker hvordan mit køn det vågner ved synet af ham. erotik & meditation. kærlighed & kildevand. buddha & roser. & hva' sker der egentlig med alle de breve vi skriver - men aldrig får sent af sted?

26.01.2001

alle burde, som jeg, have to ting i deres liv: en transportabel Buddha & et honningkagehjerte!

29.01.2001

slumre-dovne-dag... kæresten måtte trække mig ud af sengen. prøvede ellers at fortælle ham, at jeg kræver mindst 12 timers søvn... muhahahahahaha. til koncert i aften med veninden. på onsdag kommer studiegruppen fra min tid på seminaret på besøg. to dejlige mænd. det er nemlig rigtig. scorede da de to smukkeste mænd på optaget & i en klasse med 24 kvinder, så gjorde jeg det sgu godt. men hvad er det jeg konstant fortæller jer? en rose er en rose er en rose... get it? derudover byder ugen på ting, der skal flyttes fra et sted til et andet. selvfølgelig mit job & min uddannelse. puha - nok, at tage fat i (ehm... om?) & jeg skal gabe over det hele. spytte i glasset & sluge det råt. poppornografisk & fistfuckende. 

30.01.2001

fed koncert. alt er tæt nu. alt er trygt. alt er i balance. tænker på kæresten & savnet går omsider op i længselen efter hans nøgne krop.

& lige et ps: i dag er jeg skide træt af små mennesker. pikke, pisse træt af den slags mindre begavet tumper - der blot render rundt & har så skide ondt af sig selv. virkelighedens princip er kvalmende enkelt: 

hvad er godt, faidros 
hvad er ikke godt - 
behøver vi spørge nogen om det? 

tag jer dog sammen! & skal vi ikke snart have os nogle designer drugs?