e-mail

 

2.02.2001

mit underliv er ikke mit liv. det lever helt sit eget & jeg er åbenbart kun med på slæb... åh hold dog kæft & vær' smuk!

31.01.2001

fine røde briller på næsen. minderne fra en fjern studietid. de smukke mennesker dér dagligt berører mit liv. på bare tæer. dansende. glad & lykkelig lytter jeg til japanese clubpop!

kæresten & jeg:
- er du min stammehøvding?
- ja, & du skal få totempælen i aften, skat

4.02.2001

da jeg stod tidligt i morges for at tisse, var jorden dækket af det fineste lag sne. & kæresten har tryllet for mig i dag. han pustede liv i den smukkeste historie nogen sinde fortalt. han pustede liv i min ferdinand. hvad mere kan jeg ønske mig? 

7.02.2001

jeg er ikke en meter og firs med blondt hår & alle de rigtige mål. jeg er en meter & fem & tres & vejer lidt over middelvægten. jeg er syv & tyve år. jeg har ingen børn. jeg er den nye tids ludere & for det ikke skal være løgn betaler jeg sgu oss selv for fisken & årgangsvinen. 

elsker min familie. & hvad kæresten angår så er han så nødvendig for mig som den luft jeg ånder, som den jord jeg går på. & måske samler jeg kærlighed, som andre samler penge... forskellen er sikker bare, at jeg ikke er nærig med min kapital. 

jeg er den i bærer i jer. jeg er den, der lærer jer om kærlighed. en gang lærte jeg mig selv om undertrykkelse. & min kamp var så flot. min gråd så dyb. min latter så stor. & mine begyndende rynker er så fint tegnede, at jeg alene er verdens allerstørste kvinde.

selvsagt en grå dag, men oss en skrå dag... en af den slags dage, hvor jeg ønsker noget andet. at jeg var ikke-ryger & udadvendt, bare for at tage et eksempel. nem & ukompliceret, for nu at sige det som det er. 

15.02.2001

Turéll: ingen mand er mand uden en kvinde

27.02.2001

savnet mig? lad mig fortælle dig en hemmelighed: i perioder sætter mit _m_ sig fast: melankolske maniodepressive masochistiske martyr... det er mig. det er min verden, når den viser mig sit fæces indsmurte smil & hvæser; at jeg skal spytte i glasset & sluge det hele råt. tror jeg skal brække mig! jeg kan være en mester udi omsorgsvoldens hensynsbetændelse. jeg er perfektionisten & mit martyrium bliver; alt er lidelse!

28. februar

var i biografen med kæresten i dag: cast away - stof til eftertanke; i hvert fald nok til hjemturen på cykel. & i mit liv er der faktisk en anden mand & det er ham, der vandrer uden navn. hans egenskab er at dukke frem når jeg mindst af alt venter det. for det er jeg ham altid taknemlig... 

platon: intet alvorligt menneske vil nogensinde ytre sig skriftligt om alvorlige ting