e-mail

 

02.08.2001

er stadig dybt begravet og ubeskrivelig optaget af anaïs nins dagbog. hun er i sandhed et silkeblødt fragment af en kvinde. måske skal også mit skriveris efterskrift med tiden lyde: ”sikke et detaljeret portræt, så menneskeligt, så varmt”

én kan jo have lov at håbe!

egentlig er der ikke så meget at berette eller skrive hjem om for den sags skyld. fik i morges et postkort fra bornholm. hvilket må siges, at være et virkelig eksotisk sted. først var jeg i tvivl om hvem dette hemmelighedsfulde m var & jeg måtte lede længe mellem alle de m’er for mænd som jeg kender. tror nok, at jeg har fundet svaret.

én kan dog aldrig være helt sikker!

har været på besøg hos min smukke veninde & veninde gennem 15 år. utroligt så dyrebart den slags relationer bliver. sammen har vi samlet de mest vidunderlige minder. fortsat vil vi være flydende gennem tid & sted.

ellers kun det søde ingenting & hold da helt fast, hvor jeg finder det tiltrækkende.

4.08.2001

fik i dag en dejlig mail fra min mor, hun satte umådelig meget i et nyt perspektiv. hendes erfaring er mig ganske brugbar & jeg hænger vitterlig ved hendes læber. situationen er af yderst privat karakter & falder under kategorien: strengt fortroligt.

er gået i gang med endnu en erotisk novelle. faktisk er jeg nået så langt, at klimaks er lige rundt om hjørnet. jeg har denne gang lyttet til mine omgivelser & gjort noget mere ud af forhistorien. forsøgt at gøre det muligt at identificere sig med personerne, måske opnås empati. ved hvem?

det som generelt er kendetegnene ved min erotik er mit liv. i alle former & afskygninger er det brudstykker af mig, der træder frem. det rå & det umiddelbare er sexen, lad den endelig tænde dig, pirre dig & drive dig. men bag facaden & under analysen ligger så ganske meget mere. her finder du min sårbarhed & styrke. tænk dig, hvis du virkelig læser så behøver du ikke en gang lede særlig længe. for dem på forreste række er det så ligetil.

hvis vejret er med os så tager jeg med kæresten til petanque i morgen. jeg tager veninden med & jeg går efter præmien for bedste madkurv og største bryster. hvis vejret derimod pisser ned i stænger, så hiver jeg nok i regntøjet & tager af sted som det er kærestens tur til at spille. det er alt sammen i morgen, at der skal tages stilling til det & det skulle vist også være tids nok. tror du ikke?

7.08.2001

har sovet elendigt i nat. har ikke sovet meget & søvnen har været afbrudt af det værste mareridt længe. hekse bliver vist brændt på bålet. derudover forskrækkede tordenvejret mig. kæresten lå varm af liv under dynen & vemodigheden kastede sig ind over mig. enhver kan elskes & fortjener det. livet er foranderligt, hele tiden sker der ting & det er i dette kaos at jeg opdager en vis form for orden. var mut da jeg vågnede, hang hen over kæresten. havde brug for omsorgen, accepten & kærligheden & jeg fik den. jeg får den. han kender mig.

dagen blev bedre. en dejlig mailudveksling med en smuk stemme. senere endnu en mail en længe søgt cd er stadig mulig at købe & en 8 måneders lang jagt synes endelig at være afsluttet. gik på bogudsalg i nærheden af torvet, forkælede mig selv med 3 bøger & en ny dagbog. mit liv vil for altid være noget jeg skriver ned, måske en dag der sker en sammenhæng & verden vil hænge ved mine læber. hvem ved?

stadig tanker, der endnu ikke er tænkt til ende. stadig følelser, der endnu ikke er kommet på plads. processen skrider langsomt frem & jeg håber i sidste ende, at nå frem til en større forståelse af, hvorfor tingene sker & om hvorvidt rækkefølgen er uvilkårlig. jeg er atter i færd med at kortlægge mit liv. elsker ham har jeg nogen sinde fortalt dig det?

9.08.2001

vidste du, at livet afhænger af en muskel der pumper? vidste du, at alt kan ske? hver gang jeg krydser en gade, tager af sted på en rejse, går ned ad en trappe, er mit liv i fare. uanset hvor forsigtig jeg er, kan jeg ikke forudse åndsfraværet hos et menneske der nærmer sig i en bil, retningen af en projektil på afveje eller bestemmelsesstedet for en virus. livet rummer ulykken i sig selv.

en refleksion som denne fortæller mig ikke noget jeg ikke vidste i forvejen: kun at døden ligger fast og at tidspunktet for den er usikkert. en sådanne refleksion er ikke morbid, den sørger derimod for, at jeg får øjnene op for det sanselige i tilværelsen. vejrtrækningen er ikke længere en rutinemæssig inhaleren af luft, men bliver en skælvende sugen til sig af livet. øjet reagerer på spillet fra lys, skygge og farver, øret på blandingen af lyde. en refleksion som denne sætter mig i stand til at fornemme det bevægende i altings ubestandighed. livet er ganske enkelt foranderligt!

12.08.2001

mit liv er noget jeg skriver ned. jeg kalder det for buddha, roser & hende.dk – måske det aldrig ser dagens lys. måske bare en helvedes masse meget mere. hvem ved?

jeg skriver: ”han var mildest talt overrasket. indtil nu havde hun med en utrolig lethed faktisk talt i koder og det havde fortryllet ham – men nu hvor hun i den grad synes at ville vende vrangen ud på sig selv, så kunne han slet ikke få luft. han troede jo allerede, at han så småt var ved at lære hende at kende… og så var det luftkasteller. hun var magisk”

17.08.2001

jeg skriver: "forstod hun ikke, at alene hendes tilstedeværelse fik hans hjerte til at banke mod huden – i dette sekund ville han forære hende månen. faktisk helt uden at flytte den. men hun ville aldrig give ham lov. aldrig. det forstod han nu som han så hende direkte ind i øjnene. hun var bange & det var en følelse hun aldrig ville tillade sig selv at dele med en anden. denne usynlige barrikade, var hendes føromtalte pigtråd.

20.08.2001

pew... det er varmt. tøjet lufter i den stille vind. om lidt tager jeg afsted på job. det er en nattevagt. indvendigt fornemmer jeg roen & det er som om, at alt står ganske stille - bare for et øjeblik & pludselig begynder alt atter at ske. hvad kæresten angår: det er arret ved hans øje.

23.08.2001

kærestens mor fylder år i dag. hylder hende. haft en dejlig uge, der både har været oppe men så sandelig oss nede. har bagt brød, har bagt kage. har nydt det som er mit. nemlig mit liv. tempoet har været i laveste gear & kæresten forærede jeg en ny hoppebold. alene glæden i hans ansigt, da han pakkede den ud af sit papir. det var det hele værd. vi tæller i denne weekend et år. flere vil komme. sådan noget ved man bare (man = jeg).

26.08.2001

der er københavn åben i petanque i denne weekend. solen skinner & alene af den grund skal jeg snart af sted mod den støvede grusbane. se kuglerne blive kastet. nyde stemningen & kysse kæresten. mine forældre tager også vejen forbi.

28.08.2001

du opfatter lige den bløde stemme og så lyden af et smil: "det var alt jeg ville"

31.08.2001

i dag tager kæresten & jeg toget til århus. vi skal besøge kærestens legekammerat & dennes kæreste. tilfældet vil dog oss at der er festuge. to fluer & et smæk. det bliver et lille ophold & allerede søndag formiddag vender vi hjem igen til vores base.