e-mail

 

04.04.2001

hvordan kan det være at busserne flagede i går?

nuvel... hvis min side bliver blank i nær fremtid så handler det blot om, at jeg har skiftet udbyder... mere om den historie senere og glæd dig, for jeg skal svine. ja det skal jeg!!

10.04.2001

jeg er ked af det i dag & jeg græder meget & der er meget at græde over. kan ikke føre mening til galskaben. jeg havde skrevet et digt om kærlighed, men det var så spinkelt, at enhver erfaring splintrede det som en påmindelse om perfektionismens umulighed; på vej til målet mister man altid noget. det var med kærestens øjne jeg så gennem min hud og mine æggende bevægelser ind i min sørgelig sjæl. i morgen vil jeg lette fra denne jord & måske aldrig vende tilbage.

11.04.2001

djævlen tog min sjæl & på hans fork er mit hjerte spiddet. blodigt rødt. overgiv dig, hvisker han hæst. lad mig være den, der omslutter dig! et surrealistisk pantomime. kæresten med trillebør på hovedet & det drengede smil. jeg med blomster i håret & hovedet på skrå. columbine der elsker sin harlekin. tut-tut. jeg vil elske med hele verden. igen. jeg vil puste liv i alle mine drømme.

12.04.2001

bladrer løst i erindringen. skruer lidt på de skæve forbindelser. hoster påtaget. vurderer de mange attituder samt røvballernes skjulte hemmeligheder, til de lidt specielle melodier deriblandt: i have been in you. mens jeg smiler lidt & nikker. bøvser af kedsomhed & ryger halvfjerdsindstyvende cigaretter.

24.04.2001

begynd med mig. se mig som et nyfødt barn indsmurt i blod. følg mig efterhånden som jeg vokser op, fra jeg er en lille pige til jeg bliver større, bliver teenager, ungt menneske, voksen & til det øjeblik du første gang mødte mig. forestil dig hvori mine håb & længsler bestod før du overhovedet anede noget om min eksistens. tænk på mig som jeg er nu. kig så ind i fremtiden & se mig blive ældre, blive gammel & dø.

er du i stand til, blot et kort øjeblik, at se mig i al min autonomi, mystik, ophøjethed & tragik? kan du se hvor begrænset & selektivt et billede du har dannet dig af mig? kan du give slip på begæret efter at omfavne mig? kan du elske mig?

25.04.2001

& jeg lod mine salte tårer falde i nat som han trykkede sig helt ind til mig. det var kærlighed. om det er jeg slet ikke i tvivl. svullen kærlighed. mit hjerte det bristede i tusinde stykker. & jeg var et lykkeligt halvt menneske.

27.04.2001

du er blevet en fortrolig deltager i min smerte som jeg sårbart fortæller om hvad der sker. dog har du ikke selv oplevet den smerte, der bliver påført mig.

at tage mig for bogstavelig: så forveksler du et værdifuldt sigte med en dunkel eksistens. længslen efter min melankolske sødme stikker måske dybere end du bryder dig om at indrømme?