HALIFAX SOM TAKEAWAY

I lørdags købte vi burger fra Halifax som takeaway. Tre stks. til denne nette sum af 400 kr.
What is the fuss?
Som takeaway egner det sig overhovedet ikke, derudover er det dyrt og så havde de skrevet med lilla tus på en pakkerne, der smittede af og farvede vores spisebord og betød at jeg midt i det måtte hive grundrens frem.
Skuffende.
Eneste ros er for deres bøf, der var perfekt rosa.
Måske skal Halifax nydes på stedet, men vi foretrækker dem vi selv laver

4 Comments

 1. Pudsigt – vi bestilte også take away fra Halifax i går :-), og selv om jeg er enig i, at det er dyrt, så var jeg ret godt tilfreds! Lækker burger, der stadig var rygende varm, da vi kom hjem (men ok; vi bor også ret tæt på Halifax), og det der tusch-noget, det opdagede jeg ikke. (Og har lige været inde og tjekke vores hvide sofabord for en sikkerheds skyld, men der er ingenting, heldigvis :-))

  Men som sagt enig i det med prisen – for 400,- (eller som i vores tilfælde; 280,-) kan man altså lave pænt meget lækker burger selv…

  Svar

  1. Burgerne var nu også varme, da vi fik dem hjem. Og overordnet var de lækre og store og jeg kunne overhovedet ikke spise min op og ungerne delte en halv… jeg tror bare, at jeg fremover vil sige til mig selv: Dem har jeg prøvet og jeg foretrækker mine egne :)

   Svar

 2. Husholdningssprit til tush, Frederikke ;-)

  Og i øvrigt har både Halifax, Sticks’n’sushi og div. pizzeriaer en helvedes dårlig vane med at skrive på indpakningen med sprittush el kuglepen – hvorfor ikke bare bruge en gul lap??.

  Svar

  1. Husholdningsprit? Det har vi ikke, så det må jeg købe. Det er jo nok ikke sidste gang at der er noget tus, der skal fjernes :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>