IKKE-POLITISK KORREKTHED

I går lavede Harald en “Line Baun Danielsen“. Han havde fået en DUPLO brandstation af mormor og den ene brandmand er altså neger (og det er måske heller ikke politisk korrekt – men hvad er så?) og hver gang Harald han har ham i hånden skreg han “avekat”.

Hvad fanden stiller man op med en på 2,5 år, der ikke ved bedre? Tæver ham? Lader ham gå sulten i seng? Griner af ham? Eller gentager man i en uendelighed “brandmand”? Det gjorde jeg. Altså gentog, at det var en brandmand, der var neger.

Hvor meget han forstod er jo ikke helt til at vide, men til sidst sagde han brandmand og jeg kan kun håbe på, at han aldrig laver den i fuld offentlighed. Det kan jeg slet ikke overskue. Jeg er pisse sart på det punkt.

5 Comments

 1. Hahahahahaha, endelig sagde Line BD noget sjovt, hahaha …

  Svar

 2. Så er jeg glad for at du fortæller det her :)

  Og så tror jeg i øvrigt også, at jeg ville have gentaget brandmand, brandmand, brandmand… i et messende toneleje :)

  Svar

 3. Det er faktisk meget sødt. Det må jo komme et eller andet sted fra, for de finder jo ikke selv på det. Ofte tænker man bare ikke over, hvad man siger indenfor husets fire vægge, men når man så hører de ord i det offentlig, så tænker man mere over det. Jeg havde selv en periode, hvor jeg sagde for fanden, men da min søn og hans far ikke gik så stærkt i IKEA, så hørte jeg lige pludselig, “Mor, vent nu for fanden” og det blev råbt meget højt, så mange hørte det.

  Svar

  1. Hej Dorte, du har fuldstændig ret i, at de kopierer os og at man ofte skal være meget påpasselig med hvad man siger. Det synes jeg egentlig også, at jeg er. For det meste. Til gengæld kan jeg overhovedet ikke mindes, at jeg nogen sinde skulle have sagt abekat om en neger. Det håber jeg da i hvert fald ikke. Han siger det heller ikke mere. Jeg tror, at det hjalp at jeg bare gentog brandmand i det uendelige :)

   Svar

 4. Hahahaaaaaaaaaaaaa – kan godt se troubles tårne sig op forude:oD

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>