PENGE VAR HVAD JEG KUNNE KOMME OP MED

Jeg er åbenbart nået dertil i mit liv, hvor jeg har alt eller i hvert fald ikke rigtig mangler noget. Lige straks holder jeg fødselsdag og i det sekund jeg blev spurgt til gaveønsker, så gik jeg i stå.

Jeg har aldrig været en stor fortaler for at ønske mig penge. Det er bare sådan jævnt kedeligt at pakke op. På den anden side vil jeg heller ikke bare ønske mig noget for at have noget at pakke op.

Der findes ellers mange gode ting. Oplevelser er altid rart, men hvis det er noget, der inkluderer både mig og Ulrik, så kræver det også en barnepige og så begynder det at blive en smule mere omstændeligt. Så er der massage eller ansigtsbehandling. Jeg er bare ikke til den slags. Og for en stor del så er det jo ofte sådan, at mangler jeg noget, så er det som regel inden for et prisleje, hvor jeg selv kan købe det.

Synes nærmest at jeg lyder helt utaknemlig og det passer ikke… for jeg er faktisk nem at overraske, hvis folk selv har fundet på noget og lagt energi deri. Så bliver jeg rigtig glad.

Faktisk synes jeg, at det er trist, at jeg ikke har nogen gaveønsker i år. Det ærgrer mig pænt meget. Det vil sige at jeg har nogle få ønsker. Nå men jeg bliver sådan en der ønsker mig penge i år. Så bliver planen at spare sammen til en ny cykel.

One Comment

  1. Kender det så godt… Synes altid at det er svært med gaveønsker – med mindre at det er glas til køkkenet eller lign. For ja – når jeg har brug for noget basis så køber jeg det selv – og det jeg ikke køber – det skal der spares sammen til (læs det nu ikke sådan at jeg køber ind til mig selv hver anden dag for det gør jeg heller ikke. Ifølge mig selv er jeg sparsom – men det vil manden nok ikke mene jeg er i det lange løb…)
    Selv til vores kobberbryllup ønskede vi os gavekort til 2 forskellige butikker – fordi at skulle der nogle ønsker på bordet – så var de ret store – eller kedelige… Hvem gider komme med et strygebrædt? Jeg købte det så selv ;)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>