SKOLESTART

Pludselig opdagede vi, at det er nu vi skal skrive Gustav op til skole. Allerede. Jeg forstår det slet ikke. Så nu gælder det om at finde en god skole til ham. Vi har talt om enten Dyssegårdsskolen eller Hellerup Skole. Er der nogen, der har nogle erfaringer?

11 Comments

 1. Da jeg gik på Gentofte Skole i 80’erne og 90’erne, havde Dyssegård et rigtigt godt ry. Men det siger nok ikke så meget nu… Men den ligger så flot, der på toppen af bakken.

  Svar

 2. Åh hvad mand,han er jo næsten lige poppet ;-)

  Min Gusssemand skal måske starte i 12, hvis han er klar.

  Svar

 3. Hvis I kan få ham ind på Hellerup Skole, er han et heldigt asen. De har virkelig gode faciliteter og er på forkant pædagogisk.

  Kh Line

  Svar

 4. Jeg har en veninde der har 2 børn på Hellerup (ny) skole – det er en fantastisk skole! Skolen rummer alle typer børn. Efter hendes udsagn ville jeg ikke være i tvivl om at vælge den skole.

  Svar

 5. Wow, tiden flyver da godtnok :-)
  Jeg har hørt godt om Hellerup Skole. Jeg kender dog slet ikke til Dyssegård.

  Svar

 6. Tænk, at Gustav allerede er så stor. Tiden flyver :-)
  Min søsters dreng blev skrevet op til skole i torsdags. Jeg kan heller ikke helt forstå, at han er så stor nu :-)

  Svar

 7. Dyssegård har kæmpe søgning. De tager ikke børn uden for deres eget distrikt …

  Svar

  1. Vi hører heldigvis til :)

   Svar

 8. Som lærer har jeg været på besøg en hel dag på Hellerup Skole. Set fra min side, er den ikke noget for Gustav. Der er ikke klasseværelser og efter min mening, var der meget støj. Det, jeg kender til Gustav fra dine beskrivelser, siger mig, at har brug for noget, hvor der er mere ro og et klasseværelse, hvor man kan føle sig hjemme. Men jeg synes, at du skal prøve at besøge de to forskellige skoler selv, så kan du bedre danne dig et indtryk. Jeg kender ikke Dyssegårdsskolen.

  Svar

 9. Som lærer har jeg været på besøg en hel dag på Hellerup Skole. Set fra min side, er den ikke noget for Gustav. Der er ikke klasseværelser og efter min mening, var der meget støj. Det, jeg kender til Gustav fra dine beskrivelser, siger mig, at han har brug for noget, hvor der er mere ro og et klasseværelse, hvor man kan føle sig hjemme. Men jeg synes, at du skal prøve at besøge de to forskellige skoler selv, så kan du bedre danne dig et indtryk. Jeg kender ikke Dyssegårdsskolen.

  Svar

  1. JJH: Tusind tak for din tilbagemelding. Den er jeg rigtig glad for og du siger noget væsentlig; nemlig lige at tage forbi skolerne, så det vil jeg bestemt gøre inden vi skriver ham op. Dyssegårdsskolen er den skole, der hører til vores distrikt og nok også den, der ligger bedst rent geografisk/trafikalt. Der er ingen tvivl om, at det skal være for Gustavs bedste og han er en sensitiv dreng, der har brug for lidt mere struktur og nogle rammer, der skaber en vis form for tryghed og genkendelighed :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>